28 January 2015

semester break in month !

so cuti sebulan lebih ni .
macam2 nak buat .
sebab tak mau bagi booring 😛
so nak masak lah . nak pi panjat gunung lah .  nk p joging lah . nk baking lah .nk jual skirt lah . nak jahit tudung skirt blouse sendri lah ! nak kurus lah .. nk fit la...bla bla bla blaa...
hahahaha tapi for sure !
dri banyak2 list to do tuu..
brapa bijik ja akan buat kan !

hehehheh

tulaaaaaa .
penat sgt sem 3 second year ni .
sooo before nk masuk sem4 ni.
nak rehatkan otak puas2 !
MENTALLY , PHYSICALLY , CHEMICALLY .
(lol) . over.
dah lama tak hapdate blog ni.
bukan apa tau.
sejak menjak blogger dah mcm update ke google pluss ni.
byk post mcm hilang tau.
tu yg tak best.
sokay takpalah !

skrg ni ceq dah install apps blogger mat fon !
soo...boleh la selalu hupdate !
nak luah semua
bagi legaa....
kiikikikiki

so happy holiday uolsss !